Politica de confidentialitate

Datele tale sunt in siguranta
Dispozitii generale

www.crmrebs.ro este un site detinut de Real Estate Business Solutions SRL („Compania”), persoana juridica romana, cu sediul in Jud. Cluj, Mun. Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 70, Ap. 4, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr. J12/5070/25.07.2017, CUI 31326997, atribut fiscal RO.")

Politica de confidentialitate

Compania stocheaza datele dumneavoastra de identificare furnizate in procesul de inregistrare pe site si le utilizeaza in vederea prestarii serviciilor contractate si/sau in scop de marketing/reclama.

Datele cu caracter personal nu vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul dvs, cu exceptia partenerilor comerciali ai www.crmrebs.ro, si a celorlalte cazuri permise de lege.

In conformitate cu dispozitiile legislatiei specifice, utilizatorii au urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la datele personale; dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale, transformarea datelor personale nelegale in date anonime, dreptul la opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, alte drepturi prevazute de lege.

Protectia impotriva mesajelor spam

Acest site foloseste reCAPTCHA pentru a ne asigura ca nu se trimit mesaje de tip spam prin formularele de contact.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Inapoi la site

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii

Am inteles